DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22454431,42%
Kars
16°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Gazeteciler Günü’nü kutladı

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Gazeteciler Günü’nü kutladı

ABONE OL
Ocak 9, 2024 14:36
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Gazeteciler Günü’nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hasebiyle ileti yayımladı.

Çalkın bildirisinde, bağlantının en güçlü kanallarından olan basının, toplumun gerçekleri öğrenmesi, bilgiye ulaşması ve kanılarını duyurması açısından ülkedeki en tesirli araçlardan birisi olduğunu belirtti.

Gazeteciliğin, halkın haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak emeliyle doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına hürmet üzere pahaları uhdesinde barındıran çağın en kıymetli mesleklerinden biri olduğunu söz eden Çalkın, şunları kaydetti:

“Demokrasilerin vazgeçilmez ögeleri olan basın ve medya, birebir vakitte kurumlarla bireyler ortasındaki data akışını sağlayan niyet, söz ve haber alma özgürlüğünün en faal araçlarıdır. Vilayetimizde yaşanan gelişmeler hakkında toplumu bilgilendiren, vilayetimizin kültürel, toplumsal ve ekonomik gelişiminde ve tanıtımında aktif bir rol üstlenen basın mensuplarımız, bundan sonra da vazifelerini tıpkı hassaslıkla devam ettirerek, ülkemizle birlikte Kars’ımızın da kalkınmasına, tanıtımına katkı sağlamaya devam edecektir. Bu vesileyle, çalışmalarında gösterdikleri özveri ve kararlılıktan ötürü tüm basın işçilerine teşekkürlerimi iletiyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.”

Kaynak: AA / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al