DOLAR 32,2048 0%
EURO 35,0031 -0.03%
ALTIN 2.501,150,03
BITCOIN 2154169-0,31%
Kars
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ali Uçum, Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı’na geri döndü

Ali Uçum, Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı’na geri döndü

ABONE OL
Ocak 30, 2024 14:00
Ali Uçum, Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı’na geri döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde işlerinin yoğunluğundan ötürü Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı’nı bıraktığını belirten Ali Uçum, geçen mühlet içerisinde yeşil beyazlı kulübe sahip çıkan olmayınca yine devam kararı aldı.

Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığı vazifesini tekrar yürütme kararı alan Lider Ali Uçum ile birlikte ekipte bugün idmana çıktı. Mevcut takım ve Kars’ın çocuklarıyla birlikte 2’inci devreye başlayacak olan yeşil beyazlı takımda gaye ligi en üst sıralarda tamamlamak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 10’un kümede uğraş eden Kars 36 Spor Kulüp Başkanlığını tekrar üstlenmesinin akabinde kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Bildiğiniz üzere liderimiz ağır işlerinden ötürü ve idarede maddi-manevi katkı sağlayacak şahısların olmamasından kaynaklı bu sorumluluğu tek başına daha fazla yürütemeyeceğini açıklayarak istifasını açıklamıştı. Liderimiz bu güne kadar kulübü yönetmeye talip olmaması ve kulübün küme düşme riskini de göz önüne alarak Valimiz ile yaptığı istişareler sonucunda dönem sonuna kadar devam etme kararı almıştır” denildi.

Açıklamada, “Hedefimiz; kulübümüzün ligdeki yerini birkaç sıra üst taşıyarak kümede kalmak ve dönemi bu biçimde bitirmek olacaktır. Eksik bölgelere transferler yapılarak birinci maçımız olan Rize Özel Yönetim maçına hazırlıklarımız başlamıştır. Bu karara, itirazı olan yahut mutlu olmayan herkesin, istedikleri takdirde kulübü devralarak kendilerinin yönetebileceğini de buradan hatırlatmak isteriz. Bu kulüp yalnızca bir kişinin değil “taraftarım” diyen “seviyoruz, tek sevdamız” diyen herkesindir. Lakin kulübe gerçek manada sahip çıkmak şartıyla!” tabirlerine yer verildi.

Kars 36 Spor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi.

“Sosyal medyadan esip gürleyerek hiç bir şey yapılmadığını gördük. Kulübü hakikaten sevmenin yalnızca klavye başında eleştirmek olmadığını her taraftarın anlamasını bekliyoruz. Verdiğimiz karara tüm topluluğun hürmet duyacağını umuyor, yeni hocalarımız ve Kars’ın çocuklarına herkesin sahip çıkmasını bekliyoruz. Keza bu karar taraftar çoğunluğunun “Kars’ın çocuklarına baht vermiyorsunuz!” serzenişinin de yansımasıdır. Umuyoruz ki bu kararımız öz kaynak modelinin başarılı olacağının bize bir umudu olsun. Bu sene yakalayamadığımız şampiyonluğun gelecek dönem için yatırımı olsun. Bu vesile ile yeni oluşumun güzel uğurlu olmasını temenni ediyoruz.” – KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al