DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341080,92%
Kars
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt, Sarıkamış Harekatı’nın 109. Yılı anma aktifliklerine katıldı
  • Kars Haber
  • Ekonomi
  • Kars Haber
  • Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt, Sarıkamış Harekatı’nın 109. Yılı anma aktifliklerine katıldı

Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt, Sarıkamış Harekatı’nın 109. Yılı anma aktifliklerine katıldı

ABONE OL
Ocak 8, 2024 10:36
Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt, Sarıkamış Harekatı’nın 109. Yılı anma aktifliklerine katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt “Sarıkamış Harekatı’nın 109’uncu Yılı” anma aktiflerine katıldı. Sarıkamış şehitlerinin kahramanlığını simgeleyen Kardan Heykeller Standı’nın açılışına da katılan Bozkurt, ‘Vatanımız uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı bir sefer daha rahmet ve minnetle anıyorum’ dedi.

Kars‘ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı’nın 109’uncu Yılı anma aktiflikleri çerçevesinde donarak hayatını kaybeden şehitler bir defa daha anıldı. Vatandaşların ağır iştirak gerçekleştirdiği aktifliğe, lokal yöneticiler, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. “Bu Toprakta Müsaade Var” ve “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” temalı aktiflikte vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile yürüyerek Kızılçubuk Tepesi’ne ulaştı. Burada şehitler anısına birinci defa yapılan Kardan Heykeller Standı’nı gezen vatandaşlar, heykellerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

“Kardan heykeller anıtı yüreklerimizi ısıttı”

Törenler kapsamında, “Bu Toprakta Müsaade Var” ve “Türkiye Şehitleriyle Yürüyor” temalı programlara katılmasının akabinde açıklama yapan Esenyurt Belediye Lideri Kemal Deniz Bozkurt, “On binlerce kahramanımızın can verişinin yıl dönümündeyiz. Bugün onların canı değerine korumak için feci biçimde can verdiği toprakların üzerinde bulunuyoruz. Bu coğrafya yüz binlerce şehidin kanıyla vatan oldu. Bu nedenle Sarıkamış şehitlerimizin unutulmaz kahramanlıkları ve aziz anıları ile büyük gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Yürüyüşümüzün akabinde Kardan Heykeller Anıtı’nın açılışını daima birlikte gerçekleştirdik. Yüreklerimizi ısıtan bu anıtta aziz şehitlerimiz için dualar ettik, anılarıyla bir sefer daha onurlandık. Buradan bir defa daha kahramanlarımız nezdinde tüm şehitlerimizi hürmetle anıyorum. Vatan toprakları uğruna canını feda edenlerin ruhları şad olsun’ dedi. – İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al