DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22386100,48%
Kars
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazetecilik Mesleğinin Değeri Vurgulandı

Gazetecilik Mesleğinin Değeri Vurgulandı

ABONE OL
Ocak 10, 2024 17:12
Gazetecilik Mesleğinin Değeri Vurgulandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Lideri Yargıç Harmankaya, Gazetecilik mesleğinin haber verme, kontrol, tenkit, eğitim, eğlendirme ve kamuoyu oluşturma üzere çok değerli fonksiyonları olduğunu belirtti.

Başkan Harmankaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hasebiyle açıklamada bulundu. Prensipli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasındaki yerine dikkati çeken Harmankaya, kıymetli bir misyonu yerine getirmek için her kuralda misyonları peşinde koşan gazetecilerin mesai saati gözetmeden, halkı bilinçlendirmek için verdikleri çabanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtti.

Basın mensuplarının, kamuoyunu bilgilendirmek ismine saat mefhumu gözetmeden fedakarca çalıştığını tabir eden Harmankaya, “Gazetecilik mesleğinin haber verme, kontrol, tenkit, eğitim, eğlendirme ve kamuoyu oluşturma üzere çok değerli fonksiyonları vardır. Gazetecilik, her şartta gerektirdiği dinamizm ve fedakarlığıyla icrası sıkıntı nadide mesleklerden birisidir. Bütün basın işçilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlu olsun. Bu değerli gün vesilesiyle bütün meslektaşlarıma huzurlu, keyifli ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, misyonlarını fedakarca yerine getirirken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet dilerim” dedi. – KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al