DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20690821,46%
Kars
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Geleceğin kayak yıldızları Kars’ta yetişiyor

Geleceğin kayak yıldızları Kars’ta yetişiyor

ABONE OL
Şubat 11, 2024 08:48
Geleceğin kayak yıldızları Kars’ta yetişiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geleceğin kayak yıldızları Kars’ta yetişiyor.

Kars Valisi Ziya Polat’ın hayata geçirdiği “Karın Yıldızları Sarıkamış’ta” Projesiyle ilkokul öğrencileri kayak öğreniyor. Deneyimli eğitmenler tarafından kayak öğretilen öğrenciler, hem kayıyor, hem de eğleniyor.

Türkiye‘nin en kıymetli kayak merkezlerinde birisi olan Sarıkamış’ta kayak sporunun yaygınlaşması, gelecek jenerasyonlara aktarılması ve ilkokul çağındaki öğrencilerin de kayak sporuna yönelmesine imkan sağlayan proje çerçevesinde ilkokul 4’üncü sınıf öğrencileri kristal kar üzerinde kayak yapıyor.

Uzman antrenörler koordinesinde kayak öğrencilerle Vali Ziya Polat, bir ortaya geldi. Osman Şanlı Kayak Tesisleri’nde öğrencilerle buluşan Polat, öğrencilerle sohbet etti. Birinci kere kayak kayan öğrenciler ise Polat’a kendilerine bu imkanı sağladığı için teşekkür etti.

Yaklaşık 300 ilkokul öğrencisinin kayak kaymasını öğrenmesinin çok değerli olduğuna dikkat çeken Polat, “Kars’ın çocukları kayak sporunu da yapmalı, onlar bizlerin gelecekte ulusal atletleri, antrenörleri geleceğin yıldılar atletleri olacaklar. Bizler de onlara bu imkanı sağlıyoruz. Eğitimin yanında çocuklarımızın mutlak suretle sporun bir kısmını lisanslı olarak yapmalıdır” dedi.

Öğrencilerle birlikte kayak kayan Polat, daha sonra Sarıkamış’tan ayrıldı. – KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al