DOLAR 32,2578 0.03%
EURO 34,8834 0.49%
ALTIN 2.421,171,18
BITCOIN %
Kars
11°

HAFİF YAĞMUR

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kars 36 Spor Kulüp Lideri Ali Uçum Vazifesini Bıraktı

ABONE OL
Ocak 11, 2024 15:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kars 36 Spor Kulüp Lideri Ali Uçum, kulüp başkanlığını misyonunu bıraktığını belirtti.

Uçum, şampiyonluk ve muvaffakiyet isteyen kentin bu türlü olmaması gerektiğini, herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini kaydetti.

Kars 36 Spor’a talip olduğunda yalnız kalacağını hesaba katmadığının altını çizen Uçum, yapılan yanlış seçimlerin, yanlış, hocanın, yanlış futbolcularının transfer edilmesinin Kars 36 Spor’u şampiyonluk yarışı dışında bıraktığını vurguladı.

Uçum, ağır işlerinden ötürü kulüp başkanlığını bıraktığını ve kendisiyle birlikte misyon yapan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

“Her hangi bir siyasi meslek oluşturmak, buradan farklı alanlara zıplamak üzere hedefim asla olmadı”

Kars 36 Spor başkanlık misyonunu yayınladığı bir görüntü ile duyuran Ali Uçum, “Bir lider gelecek cebinden para harcayacak ve muvaffakiyet gelecek. Bu türlü olmaz ve olmuyor. O vakit kimse kusura bakmasın ne eleştirme, ne de sitem etme hakkı kimse de olmamalı olamaz” dedi.

Başkan Ali Uçum, “Benim bu kulübe lider olma sürecinin altında her hangi bir siyasi meslek oluşturmak, buradan farklı alanlara zıplamak üzere gayem asla olmadı, olmayacak. Ben bu kulübü hiçbir vakit reklam aracı olarak kullanmadım, kullanmaya da gereksinimim olmadı. Zira Kars’ta siyasi yahut farklı bir alanda beklenti içerisinde olmadım. Mecburiyet üzere kentime hizmet etmek ismine, doğduğumuz kente hizmet etmek ismine sıkıntı bir durumdayken, ben başkanlığı kabul ettim. Zira ekip boşta kalmıştı o gün ve bugün bu misyonumu tamamladığıma inanıyorum. Bundan sonraki süreçte yararlı olmayacağım kanaatindeyim. Tabi gönül istedi ki; şampiyon yapıp o denli bırakayım. yahut devam edelim. Lakin şampiyonluk 1 yılda olmayabilir. Birinci gediğimiz vakit aslında 3 yıllık bir program belirlemiştik. O günün koşullarında en az 3 yıl çalışarak bu kadrosu şampiyon yaparak bir üst lige çıkarabiliriz görüşündeydim. Bugün tekrar tıpkı görüşteyim” diye konuştu.

“Bu kentin hastalıklarından birisi d insanları yarı yolda bırakmak”

Çok yorulduğuna dikkat çeken Uçum, “Benim işlerim ve vakitten yana hakikaten önemli dertlerim var. Yurt dışında olmam münasebetiyle nitekim çok yorulduğumuz da belirtmek istiyorum. Zira İstanbul- Japonya ortası direk uçuş 13 saat, oradan buradaki iş yerime gelmem 17-18 saat, geldiğimizde 3 gün 5 gün sonra geri dönemiyorum. Bazen 1 ay burada kalmak durumunda kalıyorum. Bundan ötürü bu benim için nitekim yorucu oluyor. Bu kentin kalıplaşmış hastalıklarından birisi de insanları yarı yolda bırakmak, artık çok değerli değil tabi bunlar yaşayarak birçok şeyi görüp öğreniyoruz. Evet, bundan sonra ki süreçte işim gereği Japonya’da çok uzun kalmak durumundayım. Bu sebeplerden ötürü misyonumu bırakmak zorunda kaldığımı üzülerek belirtiyorum. Kentimizin kulübü Kars 36 Spor’a elimden geldiğince vaktim yettiğince hizmet etmeye çalıştım, Bu süreçte bana Takviye olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. – KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al