DOLAR 32,2541 -0.01%
EURO 34,6835 -0.1%
ALTIN 2.403,680,16
BITCOIN 2005962-2,19%
Kars

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kars-Ardahan yolu ulaşıma kapatıldı, onlarca yolcu Susuz’da bekliyor

Kars-Ardahan yolu ulaşıma kapatıldı, onlarca yolcu Susuz’da bekliyor

ABONE OL
Şubat 7, 2024 09:12
Kars-Ardahan yolu ulaşıma kapatıldı, onlarca yolcu Susuz’da bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kars- Ardahan yolu ulaşıma kapatıldı

Onlarca yolcu Susuz‘da bekliyor

Karayolları gruplarının çalışmalarını tipi engelliyor

KARS – Kars- Ardahan karayolu bölgede tesirli olan kar ve tipiden ötürü ulaşıma kapatıldı. Ardahan ve Gürcistan’a gitmek için yola çıkan araçların geçişine trafik gruplarınca müsaade verilmiyor. Çok sayıda yolcu Susuz Taziye meskeninde yolunun ulaşıma açılmasını bekliyor.

Kars‘ta tesirli olan kar ve tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kars-Ardahan karayolu Kiziroğlu köyü mevkiinde tipi yolu ulaşıma kapadı. Ulaşıma kapalı olan yolda Karayolları takımları çalışma yapıyor. Tipinin tesirli olduğu Kars-Susuz-Ardahan karayolu Susuz ilçesi çıkışında trafik takımlarınca ulaşıma kapatıldı. Kapatılan yolda çok sayıda tır, midibüs ve araçlar bekletiliyor. Kimi araçlar ise trafik takımlarının ikazıyla birlikte Kars’a geri dönüyor.

Susuz’da bekletilen araçların şoför ve yolcuları taziye meskeninde konuk ediliyor. Yolculara sıcak çay ikramı yapılıyor.

Yolcularını Ardahan’a götüremediklerini belirten Tüncer Vargün, “Hava limanından Ardahan’a gidecektik. Şuan Susuz’da bekliyoruz, tipiden ötürü yol vermiyorlar” diye konuştu.

Öte yandan bölgede tipi tesirini sürdürüyor. 56 köy yolu kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Yolcular ve şoförlerin Susuz’da bekleyişleri devam ediyor. Yol büsbütün ulaşıma açılınca araçların geçişine müsaade verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al