DOLAR 32,2025 -0.01%
EURO 35,0202 0.01%
ALTIN 2.506,370,24
BITCOIN 2157294-0,04%
Kars
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yıl İletisi

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yıl İletisi

ABONE OL
Aralık 31, 2023 10:24
Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Yıl İletisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) İdare Heyeti Lideri Kadir Bozan, Yeni yıl hasebiyle bir bildiri yayımladı.

Bozan, 2024 yılının Kars ve Türkiye için barış, huzur ve refah getirmesi dileklerinde bulundu.

KARSO İdare Heyeti Lideri Kadir Bozan, yayımladığı bildirisinde, “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz. 2023 yılı dünyada savaş, tansiyon ve kutuplaşmanın doruğa çıktığı, ülke olarak da zelzele üzere büyük badireler yaşadığımız iniş, çıkışlarla dolu bir yıl oldu. Ayını vakitte Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku ile kutladığımız bir yılı geride bıraktık” dedi.

2024 yılında Kars Ticaret ve Sanayi Odası olarak çağa ayak uyduran, dijital dönüşümünü tamamlamış üye odaklı bir Oda olacağız. Üyelerimizin de değişen ve gelişen dünyaya en süratli formda adapte olabilmeleri için tüm çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz diyen Bozan, “Önümüzdeki süreçte üyelerimiz, kentimiz ve Odamızın gelişimine yönelik bir tablo oluşturarak gelecekte olmak istediğimiz noktayı tesadüflere yer vermeden, sistemli bir halde ilerlemeyi sürdürmeliyiz. Biliyoruz ki; geleceğe, kendini yenileyen, öğrenen, yaşayan kurumlar ve işletmeler istikamet vereceklerdir. Odamız, bugüne kadar olduğu üzere bundan sonra da ufkun ötesini görerek yeni projeler üretmeye devam edecektir. Bizler, bundan evvel olduğu üzere bundan sonra da Kars’ın kalkınma seyahatine dayanak vereceğiz” diye konuştu.

Başkan Bozan, yayımladığı iletisinde şu tabirlere yer verdi.

“Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede ilimiz ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, daha çok istihdam sağlamayı hedefledik. 2024 yılında da bütün gücümüzle yeni projeler üretmek, hoş vilayetimizi hasretini duyduğumuz doruklara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu his ve fikirler ile 2024 yılının savaşların bittiği, barışın hakim olduğu, ticari hayatta enflasyonun azaldığı, finansal istikrar ile fiyat istikrarı ortasındaki istikrarın oluşturulduğu bir yıl olmasını diliyor, öncelikle tüm dünyaya sıhhat getirmesini temenni ediyor, başta Karslı hemşerilerimizin ve topluluğumuzun yeni yılını kutlar, yeni yılının Kars’a, ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla Sıhhat, sevgi, barış, huzur ve refah getirmesi temenni ederim.” – KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al