DOLAR 32,2604 0.04%
EURO 34,6890 0.02%
ALTIN 2.400,340,31
BITCOIN 1985313-1,35%
Kars
10°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ni Ziyaret Etti

Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ni Ziyaret Etti

ABONE OL
Aralık 26, 2023 08:36
Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ni Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartal Belediyesi, 2024 yılına sayılı günler kala, Hürriyet Mahallesi’nde yer alan Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ni ziyaret etti.

Kartal Belediye Lideri Gökhan Yüksel’i temsilen gerçekleştirilen ziyarette, Kartal Belediyesi Lider YardımcısıDilek Kars ile Bayan ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan yer aldı.

KARTAL BELEDİYESİ AİLESİ HER VAKİT YANINIZDA

Ziyaret boyunca tüm yaşlılar ile uzun mühlet sohbet ederek yeni yıllarını kutlayan Dilek Kars, huzurevi sakinlerine Lider Yüksel’in yeni yıl bildirisini iletti. Lider Yardımcısı Kars, şunları söyledi:

“Hepinizi en içten hislerimle selamlıyorum. Bugün burada, Kartal Belediye Liderimiz Sayın Gökhan Yüksel ismine siz bedelli büyüklerimizi ziyaret etmeye, yeni yılda beklenti ve talepleriniz nedir diye sormaya geldik. Bu hoş anı bizlerle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Kartal Belediyesi ailesi olarak her vakit yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.

“SİZLER, TOPLUMSAL HAYATIMIZIN EN DEĞERLİ HAZİNELERİSİNİZ”

Sizler toplumsal hayatımızın en değerli hazinelerisiniz. Sizden öğrenecek, hatırlayacak ve kıymetlendirecek çok şeyimiz var. Sayın Liderimiz da sizlere sevgi, hürmet ve en hoş yeni yıl temennilerini ilettiler. Sizlerin yol göstericiliğinizde, bilgi ve deneyimleriniz ışığında Kartal’a artı kıymet katacak proje ve hizmetler üreteceklerini söyledi ve hepinizin yeni yılını kutladı.”

Daha sonra Kartal Belediyesi Lider Yardımcısı Dilek Kars ile Bayan ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan, tüm yaşlılara yeni yıl ikramlarını takdim etti. Huzurevi sakinleri ise Kartal Belediyesi yöneticilerinin yeni yıl ziyareti karşısında memnun anlar geçirdi.

Kaynak: ANKA / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al