DOLAR 32,2015 -0.01%
EURO 35,0232 0.02%
ALTIN 2.501,520,05
BITCOIN 2152017-0,32%
Kars
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KATSO İdare Heyeti Lideri Kadir Bozan, Doğu Anadolu Bölgesi Bayan Teşebbüsçüler Konseyi Liderleri ile Buluştu
  • Kars Haber
  • Ekonomi
  • Kars Haber
  • KATSO İdare Heyeti Lideri Kadir Bozan, Doğu Anadolu Bölgesi Bayan Teşebbüsçüler Konseyi Liderleri ile Buluştu

KATSO İdare Heyeti Lideri Kadir Bozan, Doğu Anadolu Bölgesi Bayan Teşebbüsçüler Konseyi Liderleri ile Buluştu

ABONE OL
Şubat 3, 2024 13:24
KATSO İdare Heyeti Lideri Kadir Bozan, Doğu Anadolu Bölgesi Bayan Teşebbüsçüler Konseyi Liderleri ile Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kars Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) İdare Heyeti Lideri Kadir Bozan, Doğu Anadolu Bölgesi Bayan Teşebbüsçüler Şurası Liderleri ile buluştu.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) TOBB Bayan Teşebbüsçüler Konseyi Doğu Anadolu Bölge Toplantısı’na konut sahipliği yaptı.

Kars‘ta düzenlenenTOBB Bayan Teşebbüsçüler Heyeti Doğu Anadolu Bölge Toplantısına; KATSO Lideri Kadir Bozan, SERKA Genel Sekreteri Nurullah Karaca, TOBB Uzmanı Handan Köse, TOBB Bayan teşebbüsçüler Heyeti Doğu Anadolu Bölge temsilcisi Sevda Keskin, TOBB Kars Bayan Teşebbüsçüler Şurası Lideri Müge Kaya ile KGK Doğu Anadolu Bölge Temsilcileri ve Bayan Teşebbüsçüler katıldı.

KATSO Lideri Kadir Bozan, TOBB Bayan Teşebbüsçüler Konseyi Doğu Anadolu Bölge Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, TOBB Kars Bayan Teşebbüsçüler Heyeti Lideri Müge Kaya’ya bu tertibin Kars’ta gerçekleşmesini sağladığı için teşekkür etti.

Başkan Bozan, Bayan Teşebbüsçüler Şurası’nın girişimciliğin geliştirilmesinde yol gösterici olduğuna işaret ederek, bölgenin ve Kars’ın zenginleşmesi ve kalkınması için daha çok girişimciye gereksinim olduğunu söyledi.

Kadir Bozan, “TOBB Bayan Teşebbüsçüler Konseyi, bayanlar ve genç kızlarımız için, girişimciliğin özendirilmesi ve geliştirilmesi tarafında rol model ve yol gösterici olmuştur. Teşebbüsçü adaylarının önlerindeki en kıymetli örnek; rol model de sizlersiniz. Bölgemizde yeni teşebbüsçüler ortaya çıksın diye sizlerin vizyonuna ve yol göstermesine gereksinimimiz var. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında çalışmayı ve üretmeyi bir maksat haline getirmeliyiz. Bölgemizdeki bayan teşebbüsçü potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi hedefiyle, siyasetler belirlenmesi ve girişimcilik kültürünün bayanlar ortasında gelişmesine öncülük edilmesi amacımıza, kısa müddette ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

“Güçlü bayan, güçlü toplum demektir”

Üreten bayan, emek veren bayanın; daha güçlü bayan ve daha güçlü toplum manasına geldiğine dikkat çeken Bozan, güçlü yarınlar için, bayanlarla birlikte yürümeye muhtaçlık olduğunu kaydetti.

Kurulların birinci misyonunun, başarılı bayan girişimcileri rol model olarak öne çıkarmak olduğunun altını çizen KATSO Lideri Bozan, “Diğer bayanların, ‘o yaptıysa, ben de yapabilirim’ demesini sağlamak için sizlerin daha çok çalışması ve üretmesi gerekmektedir. Bizler bu manada üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye ve sizlere tam manasıyla takviye olmaya hazırız” biçiminde konuştu. – KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / İktisat

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al