DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22382040,90%
Kars
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ressam Reyhan Bozacı’nın ‘Zemheride’ isimli standı Kartal Belediyesi’nde açıldı

Ressam Reyhan Bozacı’nın ‘Zemheride’ isimli standı Kartal Belediyesi’nde açıldı

ABONE OL
Ocak 23, 2024 09:24
Ressam Reyhan Bozacı’nın ‘Zemheride’ isimli standı Kartal Belediyesi’nde açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ressam Reyhan Bozacı’nın fotoğraf ve mum heykeli yapıtlarının yer aldığı, ‘Zemheride’ ismini taşıyan karma standı, Kartal Belediyesi‘nin Ocak ayı kültür sanat programı kapsamında sanatseverler ile buluştu.

Kartal Belediyesi fuaye alanında gerçekleşen standın açılışına, Kartal Belediyesi Lider Yardımcısı Dilek Kars, Kültür ve Toplumsal İşler Müdürü Deniz Şahin, ressam Reyhan Bozacı ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılışta, Kartal Belediye Lideri ismine sanatkara çiçek takdim eden Dilek Kars, ressam Reyhan Bozacı’yı ve çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirterek, sanatkarın yapıtlarını Kartal Belediyesi çatısı altında sergiliyor olmalarından ötürü yaşadığı memnunluğu lisana getirdi.

Sanata ve sanatkara olan takviyelerinden ötürü başta Kartal Belediye Lideri Gökhan Yüksel ve stantta emeği geçen tüm Kartal Belediyesi ailesine teşekkür eden Bozacı, Kartal Belediyesi’nde yapıtlarının sergilenmesinin kendisi için de eşsiz bir deneyim olduğunu söyledi.

Konuşmaların akabinde tüm sanatseverleri sergiyi ziyaret etmeye davet eden Dilek Kars ve Deniz Şahin, stant alanını sanatçı ile birlikte gezerek yapıtları hakkında bilgi aldı.

40 ESER, SANATSEVERLERİN İLGİSİNİ BEKLİYOR

Sanatçı Reyhan Bozacı’nın ‘Zemheride’ isimli standında tamamı yağlı boya olmak üzere 40 adet eser yer alıyor. Stantta tıpkı vakitte, sanatkarın mum heykelleri de sanatseverlerin ilgisine sunuluyor. Stant, 29 Ocak 2024 tarihine kadar Kartal Belediyesi fuaye alanında meraklılarını ağırlayacak.

Kaynak: ANKA / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al