DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
Kars
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Etkinlikleri’ne katılan 2 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti
  • Kars Haber
  • Ekonomi
  • Kars Haber
  • Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Etkinlikleri’ne katılan 2 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti

Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Etkinlikleri’ne katılan 2 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti

ABONE OL
Ocak 6, 2024 15:00
Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Etkinlikleri’ne katılan 2 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Etkinlikleri’ne katılmak için Kars’a giden ve meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi memleketleri Kocaeli‘de toprağa verildi.

Dün, Kars’ın Sarıkamış ilçesi Karakut mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında iki yolcu otobüsü ve kamyon çarpışmış, 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralanmıştı. Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Etkinlikleri’ne katılmak için Sarıkamış’a giden vatandaşları taşıyan otobüsün de kazaya karıştığı olayda araç şoförü Ömer Urağ ile Faruk Akbulak hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Urağ ve Akbulak bugün memleketleri Kocaeli‘ye getirildi.

Hayatını kaybeden 2 kişi memleketlerinde son seyahatine uğurlandı

38 yaşındaki Derince Belediyesi işçisi Ömer Urağ’ın cenazesi ailesi tarafından teslim alındı. 60 Konutlar Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze namazına Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, Derince Belediye Lideri Zeki Aygün, Körfez Belediye Lideri Şener Söğüt, Urağ’ın ailesi ve sevenleri katıldı. Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazını akabinde Ömer Urağ’ın naaşı Şehitlik Mezarlığı’na defnedildi.

52 yaşındaki Faruk Akbulak’ın cenazesi de Darıca’da ailesi tarafından teslim alındı. Arafat Mescit’te kılınan cenaze namazına milletvekilleri, ilçe liderleri, belediye liderleri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akbulak’ın kılınan cenaze namazının akabinde naaşı Nenehatun Mezarlığı’na defnedildi. – KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al