DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364200,85%
Kars
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sarıkamış’ta Öğrencilere Kayak Eğitimi Veriliyor

Sarıkamış’ta Öğrencilere Kayak Eğitimi Veriliyor

ABONE OL
Şubat 2, 2024 12:48
Sarıkamış’ta Öğrencilere Kayak Eğitimi Veriliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kars‘ın Sarıkamış ilçesinde Valiliğin başlattığı “Karın Yıldızları Sarıkamış’ta” projesi kapsamında öğrencilere verilen kayak eğitimi sürüyor.

Proje kapsamında, vilayet genelinde kayak bilmeyen ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik eğitimler devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığına ilişkin Sarıkamış Osman Şanlı Kayak Merkezinde başlatılan projede, yarıyıl tatili boyunca 300 öğrenciye kayak eğitimi verilmesi hedefleniyor.

Vali ve Belediye Lider Vekili Ziya Polat, kayak öğrenen öğrencileri ziyaret edip, eğitimleri hakkında bilgi aldı.

Projenin sağlıklı formda devam ettiğini anlatan Polat, “Şu an ilçelerimizden, köylerimizden çocuklarımızı alıp burada 2 gün konuk ediyoruz. Sarıkamış Osman Şanlı Kayak Merkezimizde kalıyorlar. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı kayak hocalarımızın kontrolde öğrencilerimiz kayak eğitimi alıyorlar. Tüm arkadaşlarımız çocuklarımızın hizmetindedir.” dedi.

Bir mühlet evvel bütün kayak gruplarını yenilediklerini lisana getiren Polat, “Devletimizin tüm imkanları çocuklarımızın buyruğunda, kâfi ki onların yüzü gülsün. Proje kapsamında bu sene 4’üncü sınıflar eğitim alıyor, seneye birinci sınıflardan başlayacağız. İnşallah bu ülkenin bayrağını dalgalandıracak sportmenler yetiştireceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al