DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Kars
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, Adana’da çeşitli ziyaretlerde bulundu

Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, Adana’da çeşitli ziyaretlerde bulundu

ABONE OL
Ocak 15, 2024 17:24
Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, Adana’da çeşitli ziyaretlerde bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ, Adana‘da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Özdağ, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki bahislere değindi, soruları yanıtladı.

Bir gazetecinin “neden kimi bölgelerde Cumhur İttifakı’nın adaylarını desteklediklerini” sorması üzerine Özdağ, şöyle konuştu:

“Biz Iğdır’da ve Kars’ta HDP karşısında güçlü adayı destekleyeceğimizi açıkladık. Cumhur İttifakı demedik. MHP’nin adayını Kars’ta destekliyoruz. Iğdır’da CHP’nin adayı güçlü olursa CHP’nin adayını destekleriz. Kâfi ki burada HDP seçilmesin. Kimi CHP yandaşı televizyon kanalları bunu Cumhur İttifakı’nı desteklemek olarak tabir etmeye çalışıyorlar. Bu büyük bir palavradır. Ben YETERLİ Parti milletvekili ve genel lider yardımcısıyken de Kars’ta ve Iğdır’da UYGUN Parti’nin aday çıkartmaması gerektiğini savundum. ÂLÂ Parti Iğdır’da aday çıkartmadı, seçmenini hür bıraktı. Kars’ta ise aday çıkarttığı için HDP Kars’ı aldı. UYGUN Parti Kars’ta 2019’da aday çıkartmasaydı Kars’ı HDP alamayacaktı. Biz partimizin menfaatlerinin üstünde, ülkemizin menfaatlerini tutan bir partiyiz. 2023 seçimlerinde de parti olarak Kars’ta ve Iğdır’da aday çıkartmadık. Burada birisinde MHP’yi, birisinde CHP’yi destekledi arkadaşlarımız. Bu siyasetimizi sürdürüyoruz. “

Özdağ, partisinin seçim stratejisi ve adaylarına ait soruyu, “Şu ana kadar 624 belediye lider adayımızı tespit ettik. İsimlerini şimdi açıklamadık. Yakında açıklayacağız.” halinde yanıtladı.

Daha sonra Özdağ, Adana Servis Aracı İşletmeleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Lideri Ünsal Perçin ile görüştü, akabinde partisinin Seyhan İlçe Başkanlığı binasını hizmete açıp Baraj Caddesi’nde esnafı ziyaret etti.

Adana Şehit Aileleri, Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Lideri Emine Kunt ve üyelerle bir ortaya gelen Özdağ, iş yerinde Cumhuriyet’in Kurucusu Ulu Lider Mustafa Kemal Atatürk’e hakarette bulunan şüpheliyi şikayet eden veteriner teknikeri Melek Nida Şahin’le görüştü.

Özdağ, akabinde Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne de ziyarette bulundu.

Kaynak: AA / Siyaset

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al