DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20652070,72%
Kars
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Küme Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: ‘Biz milletin ta kendisiyiz, bu sebeple 21 yıldır iktidardayız’
  • Kars Haber
  • Ekonomi
  • Kars Haber
  • AK Parti Küme Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: ‘Biz milletin ta kendisiyiz, bu sebeple 21 yıldır iktidardayız’

AK Parti Küme Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: ‘Biz milletin ta kendisiyiz, bu sebeple 21 yıldır iktidardayız’

ABONE OL
Şubat 10, 2024 14:36
AK Parti Küme Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu: ‘Biz milletin ta kendisiyiz, bu sebeple 21 yıldır iktidardayız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Küme Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, ” Ak Parti‘nin mayasını bu millet atmıştır, hamurunu bu millet yoğrulmuştur, kumaşını bu millet dokumuştur. Biz milletin ta kendisiyiz, bu sebeple 21 yıldır iktidardayız.” dedi.

Yenişehirlioğlu, DSİ 24. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen partisinin “Kars

Siyaset yapanların şahsi ve nefsi hesaplara girerek yaptıkları hiç bir işin rahmetinin olmadığını anlatan Yenişehirlioğlu, ” Ak Parti‘nin Cumhur İttifakı’nın içinde yer alan bütün kardeşlerimiz dünya menfaatleri için değil, hizmet ederek, vatandaşı şad ederek, vatandaşın hayat kalitesini yükseltmek için bulundukları yerlerde bu hizmeti, bu bayrağı üstlere taşıyarak Allah isteği için daha doğrusu rıza-i ilahi için siyaset yaparlar.” dedi.

Belediye lider adaylarının iyi hizmetlere imza atmalarını temenni eden Yenişehirlioğlu, şöyle devam etti:

“Biz milletin ta kendisiyiz bu sebeple 21 yıldır iktidardayız”

Anadolu coğrafyasının ehemmiyetini vurgulayan Yenişehirlioğlu, şunları kaydetti:

Ak Parti‘nin mayasını bu millet atmıştır, hamurunu bu millet yoğrulmuştur, kumaşını bu millet dokumuştur. Biz milletin ta kendisiyiz, bu sebeple 21 yıldır iktidardayız. Hizmet yaptığımız, gönüller fethettiğimiz için Allah daha kaç yirmi bir yıllar bize hizmet etmeyi nasip etsin. Biliyoruz ki şu Anadolu coğrafyasında yaşayan sizler, dünyadaki mazlum coğrafyaların umudu durumundasınız. Kanın, gözyaşının çokça aktığı günümüz dünyasında merhameti, muhabbeti, adaleti tesis edecek küfrü ortadan kaldıracak ve zalimin zulmüne son verecek güç tekrar bu Anadolu coğrafyasından çıkacaktır. Kâfi ki biz birbirimize takviye olalım. Kâfi ki biz omuz omuza verelim. Kâfi ki muhabbetle birbirimize sarılalım.”

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Ahmet Arslan ile AK Parti Vilayet Lideri Muammer Sancar da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların akabinde, Akyaka Belediye Lider adayı Ergüder Toptaş, Arpaçay Belediye Lider adayı Zeki Elma, Digor Belediye Lider adayı Nebi Kerenciler, Kağızman Belediye Lider adayı Nuri Turan, Sarıkamış Belediye Lider adayı Uygar Çetinkaya, Selim Belediye Lider adayı Coşkun Altun, Susuz Belediye Lider adayı Murat Uray ve Dağpınar Belde Belediye Lider adayı Ömer Vargün tanıtıldı.

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al