DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
Kars
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samsun’da Kültür ve Kaz Gecesi düzenlendi

Samsun’da Kültür ve Kaz Gecesi düzenlendi

ABONE OL
Şubat 5, 2024 11:12
Samsun’da Kültür ve Kaz Gecesi düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun‘un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren Kars Ardahan Iğdırlılar Samsun Derneği tarafından “Kültür ve Kaz Gecesi” programı düzenlendi.

Atakum Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen aktiflikte konuşan Dernek İdare Şurası Lideri Yaver Cengiz, 6 Şubat sarsıntıları nedeniyle iptal edilen aktifliği bu yıl gerçekleştirdiklerini söyledi.

Cengiz, sarsıntı felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.

Birliktelik iletisi veren Cengiz, “Kars, Ardahan, Iğdır olmak üzere üç kentin insanları olarak tıpkı hemşehri derneği altında bir ortadayız. Bunu başardığımıza nazaran ırk, mezhep, lisan, renk, görüş, ideoloji her ne derseniz deyin bizi farklı gösteren sorunların, şayet hürmet ve müsamahayla yaklaşırsak, aslında bizleri ayıramadığını görürüz.” dedi.

Etkinlikte, Kars ve Ardahan yöresine mahsus tuzlanıp soğukta kurutulan kaz etiyle yapılan yemek servis edildi, Kafkas oyunları sahnelendi, türküler seslendirildi.

Programa, Atakum Belediye Lideri Cemil Deveci, İlkadım Belediye Lideri Necattin Demirtaş, Tekrar Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Adayı Adem Güney, AK Parti Atakum Belediye Lideri Adayı Hasret Maraş, Samsun Valiliği Sivil Toplumla Bağlar Müdürü Sıddık Alagöz ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Prof. Dr. Deniz Ekinci katıldı.

Programın sonunda Derneğe katkıda bulunan iştirakçilere plaket taktim edildi.

Kaynak: AA / Aktüel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al