DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240,85%
Kars
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sarıkamış’ta Ulusal Savunma Üniversitesi tanıtım toplantısı düzenlendi

Sarıkamış’ta Ulusal Savunma Üniversitesi tanıtım toplantısı düzenlendi

ABONE OL
Ocak 10, 2024 13:00
Sarıkamış’ta Ulusal Savunma Üniversitesi tanıtım toplantısı düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kars‘ın Sarıkamış ilçesinde, Ulusal Savunma Üniversitesince 12. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım toplantısı düzenledi.

Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen toplantıya, 9. Komando Tugay Kumandan Vekili Albay Ünsal Bilir, Ulusal Savunma Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Salman, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Osman Kızılok, askeri işçi ile öğrenciler katıldı.

Toplantıda, Salman, üniversiteye hazırlık, giriş ve üniversitede verilen eğitimler hakkında slayt gösterimi ile sunum yaptı.

Salman, AA muhabirine, Ulusal Savunma Üniversitesi’nin Sarıkamış gençlerini, çocuklarını kara, hava, deniz harp okullarına, subay astsubay okullarına davet etmek ve tanıtım faaliyeti için burada bulunduklarını söyledi.

Milli Savunma Üniversitesinin 3 harp ve 4 astsubay okulundan oluştuğunu lisana getiren Salman, “Özellikle 3 Mart’ta Ulusal Savunma Üniversitemizin imtihanı var, 3-30 Ocak ortasında müracaatlar var. Bunlarla ilgili çok değerli vatan evlatlarını bilgilendiriyoruz. Buraya Sarıkamışlı iki tane harp okulu öğrencilerimizi de getirdik. Münasebetiyle bu gençlerle uzun uzun söyleşilerde bulunduk. Potansiyel vatan evlatlarının tükenmediğini gördük çok memnun olduk.” dedi.

Öğrencilerden Enes Kaya da Ulusal Savunma Üniversitesi hakkında kendilerini bilgilendiren takıma teşekkür etti.

Program, hatıra fotoğraf çekimiyle tamamlandı.

Kaynak: AA / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al