DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22386100,48%
Kars
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Selim Belediye Lideri Coşkun Altun Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Selim Belediye Lideri Coşkun Altun Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

ABONE OL
Ocak 9, 2024 10:24
Selim Belediye Lideri Coşkun Altun Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Selim Belediye Lideri Coşkun Altun, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Altun’un esnaf buluşmaları ise beğenilen sohbetleri de beraberinde getiriyor.

Kars‘ın Selim ilçesi Belediye Lideri Coşkun Altun, her sabah rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine bir yenisi daha ekledi. Altun, Yücel Çelikbilek Caddesi esnafı ile bir ortaya geldi, esnafa güzel işler dileklerinde bulundu. Çay içti sohbet etti.

Sürekli vatandaşlarla buluştuğuna dikkat çeken Altun, misyon aldığı 2 periyot de ilçenin adeta çehresini değiştirdi.

Devletin bütün yatırımları Selim’e taşıyan başarılı Belediye Lideri Coşkun Altun, vatandaşların hizmetinde olduğunu, vatandaşlara hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti lisana getirdi.

Başkan Coşkun Altun, “Biz vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Onlara en hoş hizmetleri nasıl verebiliriz. Onun hesaplarını yapıyoruz. Çok şükür ilçemizde bütün projelerimizi anlımızın akıyla hayata geçirdik. Biz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Lider Altun, esnafların işyerlerini açmalarına yardımcı oldu. Siftah yapmayan esnafa güzel işler dileyerek sabah siftahı da verdi. Daha sonra belediye hizmet binasına geçti. – KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al